Ontdek de Techniek Loods tijdens de vakantie!

Welkom bij de Techniekloods, dé plek waar kinderen op de basisschool een wereld vol leuke technische activiteiten kunnen ontdekken! Of je nu droomt van een carrière als automonteur, interieurontwerper of timmerman, bij ons ben je aan het juiste adres.

Tijdens de vakantie’s nodigen we jou en je ouders graag uit voor onze open dag in de Techniekloods. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden van techniek en ervaar de magie van het creëren met je eigen handen. Schrijf je onderaan de pagina meteen in!

Wanneer?
Er staat momenteel nog geen Open Dag gepland in de Techniekloods. Houd onze sociale media in de gaten voor updates.

Waar?
Spinnekop 1, 1444GN Purmerend, naast het Gerrit Rietveld.

Wat kun je doen?
In de Techniekloods kun je allerlei technische activiteiten uitproberen. Je kunt zagen, timmeren, werken met metaal en allerlei leuke werkstukken maken. We hebben geweldige machines, zoals kolomboormachines, schuurmachines en figuurzaagmachines, waar je zelf mee aan de slag mag. Er zijn voorbeelden die je kunt namaken, maar je mag ook je eigen ideeën uitwerken. Onze enthousiaste begeleiders staan klaar om je te helpen en je alles over techniek te leren.

Wie is welkom?
De Techniekloods is speciaal gemaakt voor kinderen op de basisschool. Dus als jij op de basisschool zit en dol bent op techniek, kom dan zeker langs! 

We hopen jou en je ouders te mogen verwelkomen in de Techniekloods deze vakantie! Ontdek samen met ons de spannende wereld van techniek en laat je creativiteit de vrije loop. Schrijf de data alvast in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent. Tot snel!

Vergeet niet om comfortabele kleding aan te trekken die vies mag worden, want bij de Techniekloods wordt er volop geknutseld en gebouwd!

Inschrijving is gesloten

Meer weten?
Neem contact met ons op.