Vrienden

Koninklijke Metaalunie

Koninklijke Metaalunie is met ruim 14.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. Bij de aangesloten bedrijven werken ruim 170.00 medewerkers. Het mkb-metaal is een uitdagende sector met een veelheid aan beroepen en (praktijk)opleidingsmogelijkheden. Voor vmbo’ers zijn er uitstekende toekomstperspectieven. Metaalunie vindt het van groot belang dat er wordt geïnvesteerd in het verbeteren en vernieuwen van techniekopleidingen. Aan de ene kant om kinderen beter kennis te laten maken met, en te enthousiasmeren voor techniek. Aan de andere kant om techniek in het vmbo-onderwijs beter mee te kunnen nemen in de snelle technologische ontwikkelingen en de opgaven van de energietransitie. Belangrijk hierbij is uiteraard een goede samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven.  

Installatiewerk

Wij zijn IW; dé BBL opleider in de Installatie-, Elektro- Infra én Koudetechniek met opleidingslocaties
door heel Nederland.
Met maar liefst 10 praktijklocaties verdeeld over Noord-Holland zijn we altijd in de buurt.
Voor meer informatie over werken en leren in de techniek bekijk onze website:
https://iwnederland.nl/

TETRIX_logo_141027_FINAL

Tetrix

Wil jij werken en leren in de techniek? Bij Tetrix Techniek volg je een BBL+ opleiding tot mechatronicus, constructiewerker, verspaner, servicemonteur of engineer. Afhankelijk van je vooropleiding heb je na 2 of 3 jaar een MBO diploma op niveau 2, 3 of 4!
Kijk snel op onze website en wie weet werk jij volgend jaar bij een leerbedrijf en ontvang je fulltime salaris! https://www.tetrixtechniek.nl/

Ibev

De IBEV zet zich in voor een duurzame economische groei en ontwikkeling van de gemeente Edam-
Volendam. Daarbij stimuleren wij verbetering van het ondernemersklimaat, de lokale en regionale
verbinding van ondernemers met andere ondernemers, de politiek, bewoners en met (lokaal)
overheidsbestuur.

Beemster Ondernemer

Beemster Ondernemer onderkent het belang van sterk technisch onderwijs. Er is ook bij onze leden behoefte aan goed geschoolde technische medewerkers.

Met een goede basis kunnen jonge “techneuten” in de praktijk verder worden opgeleid.

VOWA

VOWA is betrokken bij STO omdat techniek een belangrijke pijler onder de regionale economie is. Zonder techniek komen we niet verder! VOWA behartigt de belangen van alle ondernemers en ondernemingen in de regio dus zeker ook die van de techniek-bedrijven. Zo zet VOWA zich onder meer in voor (nog) meer samenwerkingen tussen technische bedrijven en technisch onderwijs.

Meer weten?
Neem contact met ons op.